KMO-Parken.be

KMO-Parken.be is syndicus

Met 600 units, verspreid over 45 sites, goed voor 200.000 m2 bedrijfsruimte hebben kmo-parken geen geheimen meer voor ons. Als syndicus leggen wij ons bij KMO-Parken.be 100% toe op het beheer van bedrijvenparken in Vlaanderen.

Klik hier voor LOGIN

Klik hier voor een instructievideo om in te loggen

Syndicus is ons vak

Doet uw bedrijf zaken vanuit een eigen pand in een bedrijvenpark? Als zelfstandige ondernemer bent u eigenaar van uw eigen privatieve unit. Maar u bent ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke delen zoals het wegennet, het dak, poorten of een tuin. Daarom verplicht de wet de aanstelling van een syndicus.

Bij KMO-Parken.be kennen we de regels en valkuilen verbonden aan een bedrijfsruimte en hebben we de kennis en expertise om alles op te volgen en toe te passen zoals het hoort.

Focus op uw zaak

Wij weten heel goed waar uw prioriteiten als ondernemer liggen. U wilt zich in de eerste plaats 100% focussen op uw zaak. Als beheerder van uw unit waken wij er mee over dat u dit veilig, rendabel en zonder al te veel zorgen kunt doen.

 

Waar zorgen wij voor?

KMO-Parken.be staat in voor:

  • Het beheer van uw kmo-unit;
  • Treedt op als syndicus;
  • Zorgt dat het bedrijvenpark in orde is met het oog op waardebehoud;
  • Waakt erover dat de regels van mede-eigendom gerespecteerd worden;
  • Wijst u op bepaalde verplichtingen of risico’s;
  • Verleent u strategisch advies bij aan- of verkoop van kmo-units.

 

Wat doet een syndicus?

Als syndicus leiden wij alles wat met uw bedrijfsvastgoed te maken heeft in goede banen. Wij dragen zorg voor de gemeenschappelijke delen, voeren de boekhouding en organiseren alle administratieve verplichtingen. Bij incidenten nemen we de leiding en coördinatie op ons.

Een syndicus is het officiële orgaan van de mede-eigendom en dus de erkende mandataris van de vereniging van mede-eigenaars (VME) van kmo-units. Als syndicus vertegenwoordigen wij die VME in rechte en stellen we tal van wettelijke handelingen zoals het bijeenroepen van de algemene vergadering, bewarende maatregelen, daden van voorlopig beheer, vermogensbeheer van de mede-eigenaars … Ook het dagdagelijkse beheer, zoals zorgen voor onderhoud en controle van de gemeenschappelijke delen, behoort tot ons takenpakket als syndicus van een kmo-park.

 

Stel uw vraag

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte voor uw zaak? Of hebt u vragen?

Wij helpen u graag. Mail uw vraag naar info@kmoparken.be en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Bent u net eigenaar geworden van een kmo-unit? Vraag naar onze infobrochure

Documenten 

Acrobat fileVolmacht Eigenaar KMO-Parken.be (234KB)
Acrobat fileInfofiche Eigenaar KMO-Parken.be (311KB)